Inloggen

Wachtwoord vergeten

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij een bierkoerier?

1. Vul op de homepage, in het zoekveld,  je postcode of plaatsnaam in en klik vervolgens op “zoeken”

2. Het systeem heeft voor jou de bierkoeriers gevonden die bij jou in de omgeving bezorgen.
Kies een bierkoerier uit waar je bier/dranken wilt bestellen.  Klik vervolgens op de “bestel nu”button.

3. Het assortiment van de bierkoerier wordt getoond, kies je bier, wijn of frisdranken uit en voeg deze toe aan je winkelwagen. Klik meerdere keren op de knop "toevoegen" tot het gewenst aantal is bereikt. Genoeg bestelt? klik op "bestelling plaatsen"

4. Je wordt nu door gelinkt naar het bestelproces. Inloggen voor bestaande accounts kan boven aan in het scherm.
Heb je nog geen account? Vul dan je gegevens in. Vul vervolgens in hoe laat je het bezorgd wilt hebben, je betaal methode en of je het wil afhalen of laten bezorgen. Is alles correct druk dan op de knop “plaats bestelling”.

4a. Contact betalen: je betaalt bij de bezorger van het desbetreffende bierkoerier.

4b. iDeal betaling(online betalen): je betaalt via je eigenbank met behulp van internetbankieren. Je wordt automatisch door gelinkt naar de juiste pagina. Volg vervolgens de betalingsstappen in je scherm.

4c. Creditcard betaling(online betalen):  je betaalt via je creditcard provider. Je wordt automatisch door gelinkt naar de juiste pagina. Volg vervolgens de betalingsstappen in je scherm.

5. Na betaling kom je op de bevestigingspagina. Dit is de bevestiging dat je bestelling bij Bezorgmijnbier.nl is binnengekomen. Je ontvangt ook een bevestiging van je bestelling per e-mail nadat wij een bevestiging hebben ontvangen van de bierkoerier. Houd er dus rekening mee dat bij een gesloten bierkoeriers de bevestiging e-mail langer kan duren.

« Terug naar overzicht