Inloggen

Wachtwoord vergeten

Ik heb geen vertrouwen in het plaatsen van een bestelling via internet en bestel liever telefonisch, kan dat?

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch te bestellen, echter geeft Bezorgmijnbier.nl 100% garantie dat je veilig kunt bestellen via onze site. Bezorgmijnbier.nl is goed beveiligd en gebruikt de modernste technieken om jou informatie af te schermen. De klantenservice van Bezorgmijnbier.nl zorgt ervoor dat elke bestelling in goede banen bij de bierkoerier binnen komt. We zitten bovenop jouw bestelling!

« Terug naar overzicht