Inloggen


Wachtwoord vergeten

De bier bestelsite van Nederland

Is het bier op tijdens je feestje en de winkels zijn al dicht? En je wilt toch nog bier of andere alcoholische dranken bestellen? Geen probleem, Bezorgmijnbier.nl is DE bier / dranken  bestelsite van Nederland. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk online je bier of andere alcoholische dranken. Ook als je gewoon zin hebt in een heerlijk koud biertje!

Waarom juist bestellen bij Bezorgmijnbier.nl?

  • Snel en gemakkelijk eten bestellen
  • De beste aanbiedingen in jouw omgeving
  • Goedkoopste bier bestel website van Nederland
  • Geen miscommunicatie met je bestelling
  • Bij ons betaal je geen bestelkosten
  • 100% veilig betalen
  • Ruim aanbod aan bieren en andere (non)alcoholische dranken

Dus dorst of gewoon zin in bier of andere (non)acoholische dranken?
Bestel dan nu direcht online
via onze aangesloten bier en dranken koeriers door heel Nederland.

Snel laten thuisbezorgen
Onze koeriers zorgen ervoor dat je bestelling binnen no-time bij je thuis worden afgeleleverd, ook na middernacht! Dus nadat je je bestelling hebt geplaatst is het wachten op je bestellling.

Veilig online betalen
Geen geld op zak en je wilt toch bier of andere dranken bestelen via Bezorgmijnbier.nl? Geen probleem, bij ons kan je snel en makkelijk betalen met internet bankieren. Geen gedoe meer met wisselgeld bij de bezorger. Online betalen kan met de volgende banken: ABN AMRO, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank (ook SNS Regio), ASN Bank en Triodos Bank.

Online betalen met iDeal is bij ons 100% veilig, we beschikken over de geavanceerdste technieken waardoor je gegevens nooit aan derden verstrekt kunnen worden. Mocht het zo zijn dat je toch liever niet online wilt betalen dan kan je altijd nog aan de deur betalen bij de bezorger.

Jij en Bezorgmijnbier.nl
Bezorgmijnbier.nl is een jong en dynamisch onderneming, die met veel enthousiasme bezig is om de klant tevreden te houden. Er wordt hard gewerkt aan de verbeterpunten van Bezorgmijnbier.nl om de klant nog meer van dienst te kunnen zijn. Want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

We streven er naar om de klant te voorzien van snel en makkelijk bestelproces. Dit betekent ook de bestelling zonder fouten en miscommunicaties worden verstuurd, gemakkelijke en overzichtelijke pagina´s. Online bier en andere (non)alcoholische dranken bestellen moet voor de klant een fluitje van een cent zijn met een zo laag mogelijke kosten. Daarnaast streven we er altijd naar om een hoogwaardige service aan te bieden bij onze klanten. Want de klant is koning.

Mocht je vragen hebben dan verzoeken we je eerst de "Veelgestelde Vragen" door te nemen.

Mocht je daarna vragen of opmerkingen hebben dan kan je contact opnemen via het contactformulier.


Enjoy your drink!