Inloggen


Wachtwoord vergeten

Disclaimer

Door het bezoeken of het gebruiken van deze website stem je in met de voorwaarden gekoppeld aan deze website. Bezorgmijnbier.nl spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site.

Bezorgmijnbier.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site zonder aankondiging te wijzigen. Ondanks de nauwkeurigheid is het mogelijk dat er onjuistheden en onvolledigheden vermeld staan op deze website en alle subpagina's.

Bezorgmijnbier.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade hiervan. Bezorgmijnbier.nl aanvaardt ook geen aansprakelijkheid door vertragingen en storingen op de website. Bezorgmijnbier.nl  is niet verantwoordelijk voor gepubliceerde informatie op pagina's waar deze website middels links naar verwijst.

De gepubliceerde teksten, afbeelingen, logo's en namen op deze website zijn eigendom van Bezorgmijnbier.nl  of rechthebbende. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Bezorgmijnbier.nl  deze media te vermenigvuldigen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bezorgmijnbier.nl via klantenservice@bezorgmijnbier.nl